a Ben Woldring idea
Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen? Klik hier voor de online versie.
Energie e-zine voorjaar 2013
Beste abonnee,

Sneeuw op de 1e lentedag en 24 maart de koudste dag ooit! Die koude maanden hebben voor fiks hogere energiekosten gezorgd. Gelukkig kunnen we van onze ‘energierekening een bespaarrekening’ maken met de tips uit deze e-zine. Heeft u nog vragen? Onze helpdesk is nu ook ’s avonds bereikbaar en zelfs op zaterdag overdag. We helpen u graag, al 10 jaar lang!

Team Benergy
Energienieuws
  •  Overstappen of trouwe klant blijven?
  •  Hoe hoog is mijn gasverbruik?
  •  Eén gecombineede energierekening vanaf 1 augustus
  •  Het voordeel van een slimme meter
  •  Essent niet langer deelnemer energieveilingen
  •  De best gewaardeerde energieleveranciers

Benergy nieuws
  •  Helpdesk nu ook 's avonds en op zaterdag bereikbaar
  •  Ben Woldring lid van het Nationaal Comité Inhuldiging
  •  10 jaar Gaslicht.com - 15 jaar Bellen.com!
Energienieuws
Overstappen of trouwe klant blijven?
Door de huidige economische situatie letten we steeds vaker op de kleintjes. Overstappen om geld te besparen wordt daarom steeds populairder. Energieleveranciers adverteren om het hardst met als doel nieuwe klanten te werven. Ze proberen u te verleiden met vorstelijke welkomstpremies, alleen via een vergelijkingssite als Gaslicht.com of Energiewereld.nl. Helaas geldt dit meestal niet voor bestaande klanten. Wel proberen ze u te behouden met 'velengingsaanbiedingen', echter vaak alleen als u er om vraagt. Wat is wijsheid: overstappen of trouwe klant blijven?

» Lees meer Twitter Facebook Hyves
Hoe hoog is mijn gasverbruik?
Een gemiddeld huishouden verbruikt ongeveer 1800 m³ per jaar. De gasrekening komt daarmee in 2013 op zo'n 1400 euro. Of u daar boven of onder zit, is deels afhankelijk van het woningtype. Ook het aantal bewoners, het bouwjaar en de weersomstandigheden zijn van invloed. En last but not least bepalen de gastarieven van uw energieleverancier en de gasaansluiting (!) de hoogte van uw rekening. Hoe weet u of uw gasverbruik hoog is en hoe brengt u uw energierekening omlaag?

» Lees meer Twitter Facebook Hyves
Eén gecombineerde energierekening vanaf 1 augustus
Vanaf 1 augustus 2013 ontvangt u geen factuur meer van uw netbeheerder voor de transportkosten van stroom en gas. Uw energieleverancier is per die datum wettelijk verplicht om u een gecombineerde nota te sturen voor zowel de levering als het transport van energie. Wat houdt dat precies in?

» Lees meer Twitter Facebook Hyves
Het voordeel van een slimme meter
Eind dit jaar hebben een half miljoen huishoudens een slimme energiemeter in huis, verwacht minister Kamp van Economische Zaken. Met de slimme meter kunt u uw energieverbruik dagelijks in de gaten houden. Benieuwd wat het voordeel is?

» Lees meer Twitter Facebook Hyves
Essent niet langer deelnemer energieveilingen
Essent gaat in 2013 niet langer deelnemen aan energieveilingen. De energieleverancier heeft laten weten dat de voorkeur uitgaat naar een persoonlijk advies op maat. Het bedrijf vindt het belangrijk 'om open en eerlijk advies te geven op basis van de persoonlijke situatie en wensen van klanten'. Energieveilingen sluiten hier naar hun mening onvoldoende op aan. Uw besparing door overstap naar Essent?

» Lees meer Twitter Facebook Hyves
De best gewaardeerde energieleveranciers
Greenchoice is door Gaslicht.com uitgeroepen tot beste energieleverancier 2013. Uit onafhankelijk onderzoek blijkt Greenchoice over 2012 genomen het beste te hebben gescoord qua prijs/kwaliteit verhouding. Electrabel en Nuon kwamen op de tweede en derde plaats. De klanttevredenheid voor alle leveranciers tezamen geeft een stijgende lijn te zien. Benieuwd hoe uw energieleverancier heeft gescoord?

» Lees meer Twitter Facebook Hyves
Benergy nieuws
Helpdesk nu ook 's avonds en op zaterdag bereikbaar
Sinds eind februari is onze helpdesk op werkdagen ook in de avonduren bereikbaar en op zaterdag overdag. Aanleiding was het grote aantal overstappers en de groei die Benergy doormaakte is besloten de openingstijden van de helpdesk uit te breiden. In 2012 mochten Gaslicht.com en Energiewereld.nl 50% meer aanmelders verwelkomen. Onze medewerkers helpen u graag met al uw overstapvragen en geven u deskundig advies. We zijn bereikbaar op werkdagen van 8.30 tot 20.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur via 0342-411350 (lokaal tarief).

Ben Woldring lid van het Nationaal Comité Inhuldiging
Ben Woldring, oprichter en eigenaar van Gaslicht.com, behoort tot het Nationaal Comité Inhuldiging dat de festiviteiten rond de kroning van Koning Willem-Alexander gaat coördineren.

» Lees meer Twitter Facebook Hyves
10 jaar Gaslicht.com - 15 jaar Bellen.com!
Gaslicht.com viert in juni haar tien jarig bestaan. In 2003 werd Gaslicht.com, eigendom van Benergy BV en onderdeel van de Bencom Group, opgericht door Ben Woldring. De jonge internetondernemer uit het Groningse Usquert begon in 1998 met Bellen.com. Dat betekent dat we twee jubilea te vieren hebben dit jaar! Hoe we dit gaan doen, is nog een verrassing. Hou de websites in de gaten!

Colofon
BENERGY's Gaslicht.com is de site waar u onafhankelijke en objectieve informatie vindt over energie met kwalitatief goede tariefvergelijkingen. Correct, volledig, onafhankelijk en transparant. Door op Gaslicht.com alle energieaanbieders te vergelijken en over te stappen bespaart u eenvoudig honderden euro's.
Electrabel DrieJaarVast
Top 5 Energiepakketten
nr.1 Logo BudgetEnergie
Alleen via deze website: welkomstpremie van € 300 voor nieuwe klanten
Totale kosten
€ 1763,53 per jaar
Aanmelden
nr.2 Logo E.ON
Alleen via deze website speciaal actietarief en welkomstpremie van € 100 voor nieuwe klanten
Totale kosten
€ 1767,35 per jaar
Aanmelden
nr.3 Logo Eneco
Alleen via deze website: speciaal actietarief en welkomstpremie van € 225 voor nieuwe klanten
Totale kosten
€ 1769,32 per jaar
Aanmelden
nr.4 Logo Energiedirect.nl
Alleen via deze website: welkomstpremie van € 243 voor nieuwe klanten
Totale kosten
€ 1774,24 per jaar
Aanmelden
nr.5 Logo Greenchoice
Alleen via deze website: groene stroom en gas vast voor nieuwe klanten
Totale kosten
€ 1783,05 per jaar
Aanmelden
Reageren  |  Doorsturen  |  Mijn gegevens  |  Aanmelden
U ontvangt dit bericht omdat u met bent aangemeld voor onze nieuwsbrief. Wilt u geen berichten meer van ons ontvangen? Dan kunt u zich hier afmelden.