a Ben Woldring idea
Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen? Klik hier voor de online versie.
Bellen.com - a Ben Woldring idea Telecom E-zine
maart 2013
Beste abonnee,

Meer schermformaten, meer besturingssystemen en meer concurrentie op de mobieltjesbeurs in Barcelona. Hebben mobiele operators last van een identiteitscrisis? Lees hierover in deze e-zine, maar ook over het einde (?) van het belabonnement. Bellen en sms'en is bijzaak en mobiel internet wordt de kern als het aan Vodafone ligt. All you need is Red?
Mobiele telefonie
» Vodafone Red: nieuw abonnementsmodel
» Live tv kijken op laptop en tablet [advertorial]
» Review Nokia Lumia 920
» 'Maak mobiel beltegoed een jaar houdbaar'
» Opta waarschuwt voor doorverbindnummers
» T-Mobile verbetert dekking binnenshuis
Internet
» Review Samsung Ativ Tab met Windows RT
» Column: Mobiele operators in diepe identiteitscrisis
» Gemiddelde internetsnelheid steeds hoger
» Prijssnelheidstest maart 2013
Digitale TV
» Vanaf 15 maart Formule 1 bij Sport 1
» Primeur Ziggo: interactieve tv zonder dure ontvanger
Bencom nieuws
» Ben Woldring lid van het Nationaal Comité Inhuldiging
Mobiele telefonie
Vodafone Red: nieuw abonnementsmodel
All you need is Red. Vodafone heeft afscheid genomen van louter belbundels! Bij ‘Red’ wordt internet de kern; bellen en sms’en is bijzaak. Als eerste van de grote 3 biedt Vodafone nu geen abonnementen meer aan zonder dataverkeer. Afhankelijk van de hoeveelheid dataverkeer betaal je 44 tot 65 euro (4 GB data) per maand. Wie zijn eigen smartphone meeneemt, betaalt 10 euro minder. Qua betaling van de toestellen heeft Vodafone ook iets revolutionairs bedacht…

» Lees meer Twitter Facebook Hyves
Live tv kijken op laptop en tablet [advertorial]
Met interactieve TV Online van KPN kan je samen televisie kijken, maar altijd je eigen programma kiezen. Al je favoriete programma’s zijn overal in huis te bekijken op je laptop, smartphone of tablet. Zo hoef je niet meer in een andere kamer te gaan zitten, als je allebei iets anders wilt zien!

Gratis bij elk pakket met Interactieve TV van KPN.

» Meer weten? Lees hier alles over Interactieve TV van KPN!
Review Nokia Lumia 920
Na de aankondiging van de Nokia Lumia 920 in november 2012 brak er een lange tijd van wachten aan. Het duurde nog tot na de eerste helft van januari voor de eerste toestellen op de Nederlandse markt beschikbaar kwamen. Is dat het lange wachten waard geweest? We hebben het Ferrari-rode model getest en onze conclusie luidt…

» Lees meer Twitter Facebook Hyves
'Maak mobiel beltegoed een jaar houdbaar'
Het is onzin dat tegoeden voor bellen, sms 'en en internetten niet houdbaar zijn, vindt de Consumentenbond. Daarom start de bond de petitie '#beltegoed, mijn tegoed is van mij!'. Vindt u dat ook?

» Lees meer Twitter Facebook Hyves
Opta waarschuwt voor doorverbindnummers
Belt u wel eens naar een gratis nummer en moet u toch betalen? Dan kan het zijn dat u ongemerkt gebruik maakt van een doorverbindnummer. Heel veel mensen overkomt dat, zo blijkt uit meldingen bij ConsuWijzer. Hoe gaat het mis? Bellen.com zet de tips op een rijtje. Meer weten over doorverbinddiensten?

» Lees meer Twitter Facebook Hyves
T-Mobile verbetert dekking binnenshuis
T-Mobile wil de dekking voor mobiel internet binnenshuis verbeteren door 3G te gebruiken op de 900 MHz-band. Ook wordt de capaciteit uitgebreid met HSPA+ en start de provider in het najaar met het aanbieden van 4G-internet. Kunnen iPhone-gebruikers daar dan dadelijk gebruik van maken?

» Lees meer Twitter Facebook Hyves
Internet
Review Samsung Ativ Tab met Windows RT
De Samsung Ativ Tab is eigenlijk een apart product. De software –Windows RT, de uitgeklede versie van Windows 8- wordt geleverd door Microsoft. Wij testten de Ativ en kwamen tot de conclusie: prima tablet, maar met een te hoog prijskaartje. Dat vinden kennelijk meer mensen, want door gebrek aan interesse stopt Samsung met de Windows RT-tablet, althans in Duitsland.

» Lees meer Twitter Facebook Hyves
Column: Mobiele operators in diepe identiteitscrisis
Met het Mobile World Congress in Barcelona net achter de rug lijkt er maar één conclusie mogelijk: mobiele operators hebben last van een identiteitscrisis. De stagnerende omzetten in Europa leiden jammergenoeg niet tot vernieuwende toekomstvisies.

» Lees meer Twitter Facebook Hyves
Gemiddelde internetsnelheid steeds hoger
In een jaar tijd zijn fors meer Nederlanders gebruik gaan maken van internet met een snelheid van meer dan 30 Mbps. In het derde kwartaal van 2012 beschikt bijna tweederde over internet sneller dan 10 Mbps. Hoe zit het met ADSL-, kabel- en glasvezel aansluitingen? Toezichthouder Opta zocht het uit.

» Lees meer Twitter Facebook Hyves
Prijssnelheidstest maart 2013
Tele2, CanalDigitaal en Tele2 zijn op dit moment de providers bij wie je de beste snelheid krijgt in relatie tot de prijs. Zij voeren de boventoon en halen begin maart de hoogste prijs/snelheidsscore volgens Internetten.nl en Totaalwijzer.nl. Dat betekent dat je bij deze providers de meeste waar krijgt voor je geld. Ook overstappen op een pakket met een hogere snelheid?

» Lees meer Twitter Facebook Hyves
Digitale tv
Vanaf 15 maart Formule 1 bij Sport 1
In 2013 zendt Sport1 de Formule 1 Grand Prix uit: live en zonder reclame. UPC digitale tv abonnees kunnen de 1e wedstrijd op 17 maart gratis bekijken. Fans die vaker Formule 1 willen zien, kunnen beter een abonnement nemen. Dit kost de eerste 3 maand 5 euro, daarna bij UPC 15 euro en bij Ziggo 15,50 euro per maand. Kijkt u via de schotel? Dan kunt u het ook overal mobiel volgen. Sport1 GO is gratis beschikbaar voor Sport1-abonnees van CanalDigitaal.

» Lees meer Twitter Facebook Hyves
Primeur Ziggo: interactieve tv zonder dure ontvanger
Ziggo heeft een interactieve kabeltelevisiedienst gelanceerd die volledig cloud gebaseerd is. Naar eigen zeggen als eerste ter wereld. Door internet en de digitale kabeltelevisiestandaard DVB-C te combineren, kunnen apparaten zonder ingebouwde hardware voor interactiviteit toch interactieve diensten gebruiken via de kabel.

» Lees meer Twitter Facebook Hyves
Bencom nieuws
Ben Woldring lid van het Nationaal Comité Inhuldiging
Ben Woldring, oprichter en eigenaar van Bellen.com, behoort tot het Nationaal Comité Inhuldiging dat de festiviteiten rondom de dag van de inhuldiging gaat coördineren. Op 30 april 2013 zal in Amsterdam de abdicatie van de Koningin plaatsvinden alsmede de inhuldiging van de Koning. 'Mijn droom voor ons land: inspiratie voor onze Koning' is het thema van het comité.

» Lees meer Twitter Facebook Hyves

Écht onbeperkt bellen
Écht onbeperkt mobiel bellen voor € 35,- p/m, nu bij KPN

Telfort Superkoopje
Korting op Simonly 300 min van € 9,- voor € 7,-

One.com Webhosting
Bij One.com een eigen site voor € 1,50 p/mnd. Meer dan 1.000.000 webruimtes online!

nr.1 Youfone
250
€ 10,00 | € 5,00

nr.2 Simyo
XXL
€ 27,00

nr.3 Ben
regelmatig
€ 10,16 | € 6,99

nr.4 Simyo
300 voordelig
€ 7,00

nr.5 Tele2
SmartMix Sim Only 300
€ 9,00 | € 7,00

nr.1 Apple
iPhone 4S 16GB
Apple iPhone 4S 16GB vanaf:
€ 9,- p/mnd


Meer Apple

nr.2 Samsung
Galaxy S III
Samsung Galaxy S III vanaf:
€ 9,- p/mnd


Meer Samsung

nr.3 Apple
iPhone 5 16GB
Apple iPhone 5 16GB vanaf:
€ 9,- p/mnd


Meer Apple
   
Reageren  |  Doorsturen  |  Mijn gegevens  |  Aanmelden
U ontvangt dit bericht omdat u met  bent aangemeld voor onze nieuwsbrief. Wilt u geen berichten meer van ons ontvangen? Dan kunt u zich hier afmelden.