a Ben Woldring idea
Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen? Klik hier voor de online versie.
Bellen.com - a Ben Woldring idea Telecom E-zine
januari 2013
Beste abonnee,

In deze eerste nieuwsbrief een terugblik op de beste provider van 2012 en een vooruitblik op 2013. Positief nieuws! Vanaf 1 januari betaalt u voor telecom alleen voor wat u verbruikt en krijgt u de internetsnelheid die de provider belooft. Althans, als u het juiste abonnement kiest. Dat kan nu nog beter op onze vernieuwde vergelijkingssites Internetten.nl, Digitelevisie.nl en Totaalwijzer.nl. Zodoende bespaart u een paar honderd euro op jaarbasis op uw internet-, telefonie- en tv-abonnementen!

Veel bespaarplezier en een spannend 2013 toegewenst!
Mobiele telefonie
» Alleen betalen voor verbruik
» Review Nokia Lumia 820
» 4G vanaf 4 februari
Internet
» Prijssnelheidsscore december 2012
» Column: 2013, jaar van de hippe hardware
» Vrije internettoegang per 1-1-2013
» De beste provider van 2012 qua prijssnelheid
» Zelf je voordeel kiezen bij Ziggo jaarcontract
» Eerlijk over internetsnelheden
Bencom nieuws
» Vergelijkers vernieuwd!
Mobiele telefonie
Alleen betalen voor verbruik
Alleen betalen voor wat u verbruikt bij bellen, dus per seconde betalen? Dat kan weer door een wijziging in de Telecomwet die op 1 januari is ingegaan. Providers moeten minimaal 1 abonnement aanbieden met afrekening per seconde zonder starttarief. Alles afrekenen per minuut mag dus niet meer. Of u daardoor goedkoper uit bent, ligt aan uw belgedrag. Goed vergelijken loont, zo blijkt uit onze Belwijzer!

» Naar de Belwijzer Twitter Facebook Hyves
Review Nokia Lumia 820
Sinds Nokia bekend maakte twee nieuwe Lumia toestellen met het nieuwe Windows Phone 8 uit te brengen, werd de Lumia 920 veel besproken en vaak benoemd tot meest superieure en uitgebreide toestel van de twee. Dit terwijl de lager geprijsde Lumia 820 ook een aantal grote voordelen heeft ten opzichte van het grotere zusje. Lees de review van de Nokia Lumia 820 op Bellen.com.

» Lees meer Twitter Facebook Hyves
4G vanaf 4 februari
Vanaf 4 februari zijn abonnementen met 4G-toestellen beschikbaar bij KPN en Hi. Dan is het 4G-netwerk actief in Amsterdam en het noorden van de Randstad. Hiermee is KPN de eerste aanbieder van 4G. De iPhone en iPad doen nog niet mee. Bij T-Mobile wel, daar kunnen ook iPhone 5 bezitters aan het eind van het jaar gebruikmaken van supersnel internet.

» Lees meer Twitter Facebook Hyves
Internet
Column: 2013, jaar van de hippe hardware
Wat was 2012 een saai jaar voor de gadgetliefhebbers en mensen uit de telecomwereld. We zagen alleen maar meer van hetzelfde: grotere iPhone, kleinere iPad, aanhoudend kopieergedrag en weinig echte vernieuwing. Nee, dan 2013. Dat wordt pas spannend.

» Lees meer Twitter Facebook Hyves
Prijssnelheidstest december
In de prijssnelheidstest van december hebben een aantal belangrijke verschuivingen plaatsgevonden. Tele2 en UPC voerden de boventoon en haalden de hoogste score. Dat betekent dat je bij deze providers de beste snelheid krijgt in relatie tot de prijs. Wilt u overstappen op een pakket met een hogere snelheid? Vergelijk internet op uw adres!

» Lees meer Twitter Facebook Hyves
De beste provider van 2012 qua prijssnelheid
Tele2 is de winnaar van de Prijssnelheidstest van 2012. Dat blijkt uit het jaaroverzicht van Internetten.nl in samenwerking met iPing. Een jaar eerder kwam Tele2 al als de beste provider uit de bus in de categorie internet + telefonie, dit keer halen zij ook de hoogste score op het gebied van internetabonnementen en alles-in-1 pakketten.

» Lees meer Twitter Facebook Hyves
Vrije internettoegang per 1-1-2013
Vanaf 1 januari 2013 moeten providers hun klanten vrij en open toegang bieden tot het internet. Dat betekent dat zij de toegang tot internetdiensten of applicaties zoals Skype en Whatsapp niet mogen blokkeren of vertragen en hier geen extra geld voor mogen vragen. Dit heet netneutraliteit.

» Lees meer Twitter Facebook Hyves
Zelf je voordeel kiezen bij Ziggo jaarcontract
Op 1 februari komt Ziggo met nieuwe tarieven, een nieuwe campagne en jaarcontracten voor tv, internet en telefonie. Mensen die overstappen naar Alles-in-1 of TV+Internet, kunnen kiezen voor een half jaar korting op het abonnementsgeld of korting op de ontvanger of recorder bij het afsluiten van een jaarcontract.

» Lees meer Twitter Facebook Hyves
Eerlijk over internetsnelheden
Vanaf dit jaar kun je rekenen op open en eerlijke informatie over internetsnelheden. Dat hebben providers zo afgesproken en vastgelegd in een gedragscode die vanaf 1 januari 2013 geldig is.
» Lees meer Twitter Facebook Hyves
Bencom nieuws
Vergelijkers vernieuwd
Al gezien? Onze vergelijkingssites Internetten.nl, Digitelevisie.nl en Totaalwijzer.nl zijn totaal vernieuwd. Onze missie is natuurlijk onveranderd gebleven. Nog steeds zijn het dé onafhankelijke sites waar je alle aanbiedingen kunt vergelijken en bestellen op het gebied van internet, telefonie en digitale televisie. "Belangrijkste doel is om het voor onze bezoekers nog makkelijker te maken om het pakket te kiezen dat voldoet aan hun wensen", zegt Ben Woldring, die in 1998 op 13 jarige leeftijd van start ging met Bellen.com. We blijven de komende weken voortdurend werken aan verbeteringen en willen daarbij zoveel mogelijk rekening houden met uw mening over Internetten.nl - Totaalwijzer.nl - Digitelevisie.nl.

» Lees meer Twitter Facebook Hyves

Écht onbeperkt bellen
Écht onbeperkt mobiel bellen voor € 35,- p/m, nu bij KPN

Telfort Superkoopje
Korting op Simonly. 300min + 100sms voor €12,00 €7,50

One.com Webhosting
Bij One.com een eigen site voor € 1,50 p/mnd. Meer dan 1.000.000 webruimtes online!

nr.1 Youfone
250 1 jaar
€ 9,98 | € 4,99

nr.2 Simyo
XXL
€ 27,00

nr.3 Ben
regelmatig
€ 10,16 | € 6,99

nr.4 Simyo
300 voordelig
€ 7,00

nr.5 Tele2
SmartMix Sim Only 300
€ 9,00 | € 7,00

nr.1 Apple
iPhone 4S 16GB
Apple iPhone 4S 16GB vanaf:
€ 27,- p/mnd


Meer Apple

nr.2 Samsung
Galaxy S III
Samsung Galaxy S III vanaf:
€ 27,- p/mnd


Meer Samsung

nr.3 Samsung
Galaxy S II
Samsung Galaxy S II vanaf:
€ 14,50 p/mnd


Meer Samsung
   
Reageren  |  Doorsturen  |  Mijn gegevens  |  Aanmelden
U ontvangt dit bericht omdat u met  bent aangemeld voor onze nieuwsbrief. Wilt u geen berichten meer van ons ontvangen? Dan kunt u zich hier afmelden.