a Ben Woldring idea
Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen? Klik hier voor de online versie.
Bellen.com - a Ben Woldring idea Telecom E-zine
november 2012
Beste abonnee,

Een nieuwe regering, nieuwe sim only abonnementen en zorgen over zorg. Maar minder zorgen over uw beurs als u alle tips in deze nieuwsbrief ter harte neemt. Lees de column en kijk naar Kassa a.s. zaterdag voor een interessant telecomitem!

Veel leesplezier 
Mobiele telefonie
» Uitgekiende keuze Sim only loont
» Bliep app verbeterd door tieners
» Review Samsung Galaxy S III
» De voordeligste Samsung Galaxy S III
» Met Hi app gratis voicemail
» Nieuwe Sim only's voor KPN en Hi
» Frequentieveiling gestart
Internet
» iPad mini en iPad 4 per 2 november
» Prijssnelheidstest oktober
» Column: de maand van het financiële huiswerk
Digitale TV
» UPC verbetert Horizon
» Goedkoopste Alles-in-1
Mobiele telefonie
Uitgekiende keuze Sim only loont
De telefoonkosten voor een gemiddelde smartphone gebruiker zijn hoger dan drie maand geleden. Tot die conclusie kwamen we begin oktober toen we de btw-verhoging onder de loep namen. Feit is dat steeds meer mensen een sim only abonnement afsluiten. Hoe voordelig kun je uit zijn met het juiste sim only abonnement?

» Lees meer Twitter Facebook Hyves
Bliep app verbeterd door tieners
De mobiele provider voor en door jongeren *bliep heeft haar nieuwe app laten ontwikkelen in samenwerking met haar gebruikers. De prepaidprovider, bij wie je voor vijftig cent per dag mobiel kunt internetten, nodigde jongeren op haar Facebook- en Twitterpagina uit om mee te denken over de nieuwe app.

» Lees meer Twitter Facebook Hyves
Review Samsung Galaxy SIII
Eén van de best verkopende toestellen van 2012 is de Samsung Galaxy S III. Een high end toestel, boordevol slimme en handige functies. Benieuwd of de geruchten waar zijn? Lees dan hier de review van de Samsung Galaxy S III.

» Lees meer Twitter Facebook Hyves
De voordeligste Samsung Galaxy SIII
Enthousiast geworden na het lezen van de review van de Samsung Galaxy SIII? Dan bent u vast benieuwd hoe en waar u deze populaire smartphone het voordeligst kunt kopen. Samsung heeft er na ruim een half jaar al meer dan 30 miljoen van verkocht. Daarmee is dit het best verkopende Android-toestel op de markt. Benieuwd hoe u de beste deal sluit: kopen met een abonnement, leasen of als 'los toestel' met een sim only?

» Lees meer Twitter Facebook Hyves
Met Hi app gratis voicemail
Sinds kort kunnen Hi abonnees gratis hun voicemail afluisteren. De provider heeft daarvoor een gratis app ontwikkeld, waardoor bellen naar de voicemail niet meer nodig is. Zodoende kost het afluisteren van ingesproken berichten geen belminuten meer. De berichten kunnen direct vanuit de app worden afgespeeld.

» Lees meer Twitter Facebook Hyves
Nieuwe Sim only's voor KPN en Hi
KPN en Hi hebben eind oktober nieuwe Sim Only-bundels geïntroduceerd. Hierbij is de nieuwe opzet vanuit abonnementen overgenomen. Nieuw is dat je zelf je abonnement kunt samenstellen en er een toestel bij least. Deze opzet geldt nu dus ook voor Sim Only, maar dan zonder toestel. Ook voor tablets is deze constructie gekozen. Benieuwd hoe de bundels er uit zien en welk prijskaartje er aan hangt?

» Lees meer Twitter Facebook Hyves
Frequentieveiling gestart
De frequentieveiling die de concurrentie moet vergroten onder telecomproviders is inmiddels gestart. Vijf marktpartijen proberen een vergunning te bemachtigen waarmee zij voor een lange periode mobiele telefonie en mobiel internet aan hun klanten kunnen aanbieden. Agentschap Telecom organiseert de veiling en hanteert de hamer van de veilingmeester.

» Lees meer Twitter Facebook Hyves
Internet
iPad mini en iPad 4 per 2 november?
Apple heeft twee nieuwe versies van de iPad aangekondigd. Een half jaar na de iPad 3 komt nu de iPad 4 en de langverwachte iPad mini. De apparaten zijn sinds 2 november te koop. De mini gaat 329 euro kosten en voor de iPad 4 moet 499 euro worden neergeteld.

» Lees meer Twitter Facebook Hyves
Prijssnelheidstest oktober
In de uitslag van de Internetten.nl iPing prijssnelheidstest van oktober 2012 hebben een aantal verschuivingen plaatsgevonden. Heeft u nog geen internet of wilt u overstappen op een pakket met een hogere snelheid? Kijk dan eerst in de prijssnelheidstest voor het pakket met de laagste prijs en beste prestaties!

» Lees meer Twitter Facebook Hyves
Column: de maand van het financiële huiswerk
Een nieuwe regering, nieuwe telecomaanbieders, zorgen over zorg en een regen aan nieuwe gadgets die ons overspoelt. Deze maand is er een van ouderwets huiswerk, avonduren rekenen en puzzelen over wat we willen en kunnen.

» Lees meer Twitter Facebook Hyves
Digitale tv
UPC verbetert Horizon
UPC belooft zijn interactieve tv-platform Horizon met software-updates te verbeteren. Zo zullen de menu's minder traag worden waardoor het navigeren door het menu, de TV-gids en het laden van de 3D-animaties sneller zal verlopen.

» Lees meer Twitter Facebook Hyves
Goedkoopste Alles-in-1
Steeds meer mensen kiezen voor internet, telefonie en tv bij één aanbieder. Dat doen ze vooral vanwege het gemak en het prijsvoordeel. Bij internet kun je kiezen uit verschillende snelheden, bij tv uit verschillende zenders en opname mogelijkheden en bij telefonie ook uit meerdere opties. Op Totaalwijzer zijn alle totaalpakketten te vergelijken en vind je een TOP 5 van de goedkoopste. Benieuwd naar de beste deals?

» Lees meer Twitter Facebook Hyves

Écht onbeperkt bellen
Écht onbeperkt mobiel bellen voor € 35,- p/m, nu bij KPN

Telfort Superkoopje
Korting op Simonly. 300min + 100sms voor €12,00 €7,50

One.com Webhosting
Bij One.com een eigen site voor € 1,50 p/mnd. Meer dan 1.000.000 webruimtes online!

nr.1 Youfone
250 1 jaar
€ 9,98 | € 4,99

nr.2 Simyo
XXL
€ 27,00

nr.3 Simyo
300 voordelig
€ 7,00

nr.4 Tele2
SmartMix Sim Only 300
€ 9,00 | € 7,00

nr.5 Telfort
Basis Sim Only + 300 minuten
€ 9,00 | € 7,00

nr.1 Apple
iPhone 4S 16GB
Apple iPhone 4S 16GB vanaf:
€ 27,- p/mnd


Meer Apple

nr.2 Samsung
Galaxy S III
Samsung Galaxy S III vanaf:
€ 27,- p/mnd


Meer Samsung

nr.3 Samsung
Galaxy S II
Samsung Galaxy S II vanaf:
€ 13,- p/mnd


Meer Samsung
   
Reageren  |  Doorsturen  |  Mijn gegevens  |  Aanmelden
U ontvangt dit bericht omdat u met  bent aangemeld voor onze nieuwsbrief. Wilt u geen berichten meer van ons ontvangen? Dan kunt u zich hier afmelden.