a Ben Woldring idea
Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen? Klik hier voor de online versie.
Energie e-zine herfst 2012
Beste abonnee,

Het is weer herfst, en dat is te merken aan het weer! Gelukkig zitten er ook nog warme dagen bij waarop u optimaal gebruik kunt maken van uw zonnepanelen. Maar bij welke leverancier zit u nu eigenlijk goed als u zelf stroom opwekt? Ook zonder zonnepanelen kunt u tot 500 euro besparen als u nu overstapt. Laat u dus niet verrassen door een gure herfst, maar door een lage energierekening!
Energienieuws
  •  Btw-verhoging geen reden om op te zeggen
  •  Energiedirect.nl al 10 jaar voordeel [advertorial]
  •  Hoe is uw jaarafrekening opgebouwd?
  •  Hoe kunt u uw jaarnota controleren?
  •  Wat vergoedt uw leverancier als u zonnepanelen heeft?
  •  Energieprijzen vergelijken loont 
  •  Stap nu over en bespaar tot 500 euro
Energienieuws
Btw-verhoging geen geldige reden om op te zeggen
Op 1 oktober is het btw-tarief van 19 naar 21 procent verhoogd. De tarieven op Gaslicht.com en Energiewereld.nl zijn dan ook omgezet naar het nieuwe percentage. De btw-verhoging vanuit de overheid betekent voor u dat de energierekening met circa 1,7% omhoog gaat. De kans bestaat dat uw leverancier uw voorschot ook verhoogt.

» Lees meer Twitter Facebook Hyves
Energiedirect.nl al 10 jaar voordeel [advertorial]
Ze was de eerste leverancier die pakketten op Gaslicht.com aanbood, en siert de Top 5 met scherpe acties. Nu met een welkomstpremie van meer dan € 300,-. Energiedirect.nl begon in 2002 als aanbieder van stroom in Nederland. Tien jaar later hebben ze een indrukwekkende groei doorgemaakt, waardoor de leverancier al ruim 600.000 consumenten stroom en gas levert.

» Lees meer
Hoe is uw jaarafrekening opgebouwd?
Vindt u uw energierekening ook zo ingewikkeld? Niet vreemd want de jaarafrekening bevat kostenposten die voor een leek niet makkelijk zijn te begrijpen. Gaslicht.com ontvangt hier dan ook veel vragen over. De overheid biedt hulp: in een filmpje legt Consuwijzer de belangrijkste onderdelen van de energierekening uit. 'Zodat u weet hoe u een aanbod van een energieleverancier of vergelijkingssite vergelijkt met wat u nu betaalt.' Waarop moet u letten?

» Lees meer Twitter Facebook Hyves
Hoe kunt u uw jaarnota controleren?
Door de tarieven op uw jaarnota te controleren met de tarieven die u bevestigd heeft gekregen van de energieleverancier, kunt u zien of uw nota klopt. Dit is echter gemakkelijker gezegd dan gedaan. Sommige tarieven kunnen namelijk veranderen in de loop van het jaar. Benieuwd welke?

» Lees meer Twitter Facebook Hyves
Wat vergoedt uw leverancier als u zonnepanelen heeft?
Met de nieuwe subsidieregeling en dalende prijzen zijn zonnepanelen voor iedereen betaalbaarder geworden. Toch is nog niet goed duidelijk bij welke leverancier u het gunstigst zit wanneer u teruglevert. Gaslicht.com heeft op een rijtje gezet bij wie u het beste een contract kunt afsluiten en waar u op moet letten. Benieuwd welke energieleverancier de hoogste terugleververgoeding betaalt?

» Lees meer Twitter Facebook Hyves
Energieprijzen vergelijken loont
Energie vergelijken en jaarlijks overstappen via een prijsvergelijker loont het meest volgens de Consumentenbond. De consumentenorganisatie concludeert dat energie vergelijken en overstappen via een prijsvergelijker op internet de meeste besparing oplevert. Dat komt omdat energieleveranciers op vergelijkingssites de hoogste kortingen aanbieden.

» Lees meer Twitter Facebook Hyves
Stap nu over en bespaar 500 euro
Consumenten betalen veel te veel aan energiekosten. Als u overstapt naar een andere leverancier kunt u honderden euro's besparen. Uit een rapport van de Nederlandse Mededingingsautoriteit blijkt dat overstappen naar een 1-jarig contract het meeste kan opleveren, tot wel bijna 500 euro. Dat overstappen moet dan wel gebeuren via een betrouwbare prijsvergelijker. Maar waar moet u op letten als u overstapt?

» Lees meer Twitter Facebook Hyves
Colofon
BENERGY's Gaslicht.com is de site waar u onafhankelijke en objectieve informatie vindt over energie met kwalitatief goede tariefvergelijkingen. Correct, volledig, onafhankelijk en transparant. Door op Gaslicht.com alle energieaanbieders te vergelijken en over te stappen bespaart u eenvoudig honderden euro's.
NUON Ideaal
Een vaste prijs die toch kan dalen.
• U heeft de zekerheid van een vaste prijs
• U profiteert van prijsdalingen
• Nuon verzorgt uw overstap
Top 5 Energiepakketten
nr.1 Logo Energiedirect.nl
Alleen via deze website: welkomstpremie van
€ 335 voor nieuwe klanten
Totale kosten
€ 1676,76 per jaar

Aanmelden
nr.2 Logo E.ON
Alleen via deze website: welkomstpremie van € 95 voor nieuwe klanten
Totale kosten
€ 1696,62 per jaar

Aanmelden
nr.3 Logo Nuon
Alleen via deze website: actietarief + welkomstpremie van
€ 185 voor nieuwe klanten
Totale kosten
€ 1699,51 per jaar

Aanmelden
nr.4 Logo BudgetEnergie
Alleen via deze website: speciaal actietarief en welkomstpremie van
€ 335,-
Totale kosten
€ 1701,17 per jaar

Aanmelden
nr.5 Logo Greenchoice
Alleen via deze website: groene stroom en groen gas vast tot 01-11-2013 (looptijd 12 mnd.) voor nieuwe klanten
Totale kosten
€ 1701,56 per jaar
 
Aanmelden
Reageren  |  Doorsturen  |  Mijn gegevens  |  Aanmelden
U ontvangt dit bericht omdat u met bent aangemeld voor onze nieuwsbrief. Wilt u geen berichten meer van ons ontvangen? Dan kunt u zich hier afmelden.