a Ben Woldring idea
Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen? Klik hier voor de online versie.
Bellen.com - a Ben Woldring idea Telecom E-zine
september 2012
Beste abonnee,

Morgen 12 september mag u weer kiezen. Gelukkig is de keuze voor telecom heel makkelijk. Bellen.com heeft uitgezocht bij wie u het voordeligst uit bent.

Ook voor energie, waardoor u via Gaslicht.com een jaar lang geen prijsverhoging krijgt voor gas en stroom en een welkomstpremie van 320 euro ontvangt (op=op).

Een garantie die ze u in Den Haag niet kunnen geven! Aan de btw-verhoging naar 21% ontkomen we niet, toch zijn er aanbieders die dit deels voor eigen eigen rekening nemen. Lees dit en meer in deze nieuwsbrief!
Mobiele telefonie
» Btw-verhoging bij KPN, Vodafone en T-Mobile
» Zakelijk Mobiel Internet van KPN [advertorial]
» Is onbeperkt ook onbezorgd bellen?
» Vodafone komt met thuiszendmast
Internet
» Prijssnelheidstest augustus
» Column: Geen miljarden nodig voor innovatie
» Ziggo verhoogt snelheid internetpakketten
Digitale TV
» UPC lanceert het nieuwe tv-kijken met Horizon
Energie
» Goed kiezen loont, ook na 12 september
Mobiele telefonie
Btw-verhoging bij KPN, Vodafone en T-Mobile
Op 1 oktober gaat de btw omhoog. Door de verhoging van 19 naar 21 procent stijgen de prijzen effectief met 1,68 procent. Providers passen op die datum tarieven aan, zij het niet alle. Zo maakt hollandsnieuwe bellen buiten de bundel niet duurder en ook de kleinste Sim only met 75 belminuten of sms blijft 5 euro kosten. We vergelijken alvast de nieuwe mobiele tarieven van KPN, Vodafone en T-Mobile.

» Lees meer Twitter Facebook Hyves
Zakelijk Mobiel internet van KPN [advertorial]
Voor ZZP'ers en ondernemers maakt Mobiel internet van KPN van uw laptop of tablet uw mobiele kantoor: beantwoord uw e-mail tussen twee vergaderingen in, download documenten of raadpleeg het internet. Op kantoor, onderweg, op vakantie, in de trein of thuis.
Als ondernemer – groot of klein – profiteert u nu tijdelijk van een extra voordelige instapkorting: bij een 1-, 2- of 3-jarig abonnement betaalt u slechts € 10,- per maand gedurende resp. 6, 12 of 18 maanden. En bestelt u op werkdagen voor 13.00 uur, dan bent u nog dezelfde dag mobiel online! Bestel nu!
Is onbeperkt ook onbezorgd bellen?
De 3 grote operators KPN, Vodafone en T-Mobile proberen met aanbiedingen voor onbeperkt bellen mensen tot lange telefoongesprekken te verleiden. Wie heel veel belt, doet er verstandig aan een 'alles wat je kunt eten'-abonnement te nemen. Maar bij wie van de drie ben je het voordeligst uit?

» Lees meer Twitter Facebook Hyves
Vodafone komt met thuiszendmast
Telecomaanbieder Vodafone gaat femtocellen verkopen. Deze apparaten fungeren als privézendmasten voor gebruik in huizen en kantoorgebouwen waar het mobiele bereik ontoereikend is. De indoor dekking verbetert zodanig, dat telefoongesprekken stabieler en dataverbindingen sneller worden.

» Lees meer Twitter Facebook Hyves
Internet
Prijsnelheidstest augustus
In de uitslag van de Internetten.nl iPing prijssnelheidstest van augustus 2012 hebben een aantal verschuivingen plaatsgevonden. Heeft u nog geen internet of wilt u overstappen op een pakket met een hogere snelheid? Kijk dan eerst in de prijssnelheidstest voor het pakket met de laagste prijs en beste prestaties!

» Lees meer Twitter Facebook Hyves
Column: Geen miljarden nodig voor innovatie
De column van Erwin Boogert - Het ziet ernaar uit, dat we binnenkort onze portemonnees in de prullenbak kunnen gooien. De smartphone neemt diens functie over. Een teken dat we voor vooruitgang niet hoeven te bouwen op nieuwe regeringen of mobiele operators.

» Lees meer Twitter Facebook Hyves
Ziggo verhoogt snelheid internetpakketten
Internetprovider Ziggo verhoogt per 1 oktober de snelheid van zijn abonnementen Z2 en Alles-in-1-Plus. Daarmee krijgen ruim een miljoen klanten meer bandbreedte. De prijzen van de abonnementen blijven ongewijzigd. Wel wordt de btw-verhoging naar 21% doorberekend.

» Lees meer Twitter Facebook Hyves
Digitale tv
UPC lanceert het nieuwe tv-kijken: Horizon
UPC heeft vorige week een nieuwe mediabox gelanceerd onder de naam Horizon. Tv-programma’s, films en series zijn op tablets en smartphones te bekijken en ook persoonlijke foto’s en video’s kunnen eenvoudig gedeeld worden via de mediabox. Horizon is direct verkrijgbaar voor bestaande en nieuwe klanten.

» Lees meer Twitter Facebook Hyves
Energie
Goed kiezen loont, ook na 12 september
Vindt u het kiezen van een energieleverancier net zo moeilijk als het kiezen van een politieke partij? Gelukkig is de keuze voor energie heel makkelijk. Bencom heeft uitgezocht bij wie u het voordeligst uit bent. Ook voor energie, waardoor u via Gaslicht.com een jaar lang geen prijsverhoging krijgt voor gas en stroom. Een garantie die ze u in Den Haag niet kunnen geven!

» Lees meer Twitter Facebook Hyves

Telfort Superkoopje
33% korting op Sim only abo 300 min van € 9 voor € 6

Écht onbeperkt bellen
Écht onbeperkt mobiel bellen voor € 35,- p/m, nu bij KPN

Samsung Galaxy SII Wit
Bij T-Mobile nu de eerste 9 mnd. 50% korting op je abo!

One.com Webhosting
Bij One.com een eigen site voor slechts € 1,25 p/mnd. Meer dan 900.000 webruimtes online!

nr.1 Youfone
250 1 jaar
€ 5,95 | € 4,96

nr.2 Youfone
50
€ 7,95 | € 1,00

nr.3 Simyo
XXL
€ 27,00

nr.4 Simyo
geregeld
€ 9,99 | € 6,99

nr.5 Tele2
SmartMix Sim Only 300
€ 7,00

nr.1 Apple
iPhone 4S 16GB
Apple iPhone 4S 16GB vanaf:
€ 31,50 p/mnd


Meer Apple

nr.2 Samsung
Galaxy S III
Samsung Galaxy S III vanaf:
€ 30,47 p/mnd


Meer Samsung

nr.3 Samsung
Galaxy S II
Samsung Galaxy S II vanaf:
€ 20,31 p/mnd


Meer Samsung
   
Reageren  |  Doorsturen  |  Mijn gegevens  |  Aanmelden
U ontvangt dit bericht omdat u met  bent aangemeld voor onze nieuwsbrief. Wilt u geen berichten meer van ons ontvangen? Dan kunt u zich hier afmelden.