a Ben Woldring idea
Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen? Klik hier voor de online versie.
Bellen.com - a Ben Woldring idea Telecom E-zine
mei 2012
Beste abonnee,

Volgens de Metro stappen consumenten sneller over om geld te besparen als het gaat om telefoonabonnementen, energiemaatschappijen of verzekering. Via de Bencom sites is dit slechts een kwestie van online een formulier invullen.

Switchen van aanbieder loont ook bij mobiel bellen. Volgens Hi en Telfort is het nieuwe 'toestellease' goedkoper dan een klassiek abonnement. Is dat ook zo? Lees het in deze nieuwsbrief met tal van bespaartips!
Mobiele telefonie
» Toestellease. Het nieuwe voordelige bellen?
» Trend: goedkope smartphones
» Mobieltjes vaak kwijt door verlies of diefstal
» Nieuwe sim only abonnementen Telfort
» Nieuwe T-Mobile prepaidbundels
» Vodafone abonnementen vernieuwd
Internet & bellen
» XS4ALL: 250 euro korting op iPad
» Gratis WiFi in Zeeland
» Mei acties internet bellen & tv
» Prijssnelheidstest april
» Column Erwin Boogert: Hoef ik echt geen tablet?
Digitale TV
» HBO bij KPN Live tv op laptop en tablet
» Telfort breidt Interactieve TV uit
» Zenderwijzigingen UPC
Baas over je eigen smartphone. Ook op afstand! Probeer de app nu >
Mobiele telefonie
Toestellease. Het nieuwe voordelige bellen?
Mobiele providers Hi en Telfort zijn onlangs gestart met toestellease. Naast de mogelijkheid om een 'klassiek' abonnement af te sluiten kun je een toestel leasen en hier een abonnement bij kiezen. Voor diegene die altijd de nieuwste mobiel wil, maar hier het geld niet voor heeft liggen, zal toestellease een uitkomst zijn. Maar, is toestellease ook goedkoper?

» Lees meer Twitter Facebook Hyves
Trend: goedkope smartphones
Stel je wilt graag een nieuwe smartphone maar niet de hoofdprijs betalen. Dan heb je tegenwoordig steeds vaker de mogelijkheid om een goedkope smartphone te kopen. Hebben deze smartphones dezelfde functionaliteit als een duurder toestel? En waar moet je op letten als je een goedkope smartphone wilt aanschaffen?

» Lees meer Twitter Facebook Hyves
Mobieltjes vaak kwijt door verlies of diefstal
Bijna een op de vijf Nederlanders is wel eens een mobiele telefoon kwijtgeraakt door verlies of diefstal. Toch maakt maar een kwart van de mensen een kopie van persoonlijke gegevens zoals contactenlijst, foto’s en video’s om deze veilig te stellen.

» Lees meer Twitter Facebook Hyves
Nieuwe sim only abonnementen Telfort
Telfort is onlangs gestart met nieuwe abonnementsvormen, waarbij je net als bij Hi je abonnement mét of zonder leasetoestel volledig zelf kunt samenstellen. Uitgangspunt is het zogeheten 0 euro abonnement waarbij je zelf bepaalt waarvoor je betaalt. In dit artikel gaan we in op de Sim only abonnementen met een belbundel.

» Lees meer Twitter Facebook Hyves
Nieuwe T-Mobile prepaidbundels
T-Mobile introduceerde onlangs drie nieuwe prepaidbundels voor het gebruik van sms, bellen of BlackBerry internet op de mobiele telefoon. Daarbij zijn de reeds bestaande prepaid internet maandbundels vernieuwd.

» Lees meer Twitter Facebook Hyves
Vodafone abonnementen vernieuwd
Per 14 mei vernieuwt Vodafone de mobiele abonnementen. Hierbij kun je zelf de hoeveelheid belminuten bij de gekozen databundel kiezen. Verder kun je vanaf 45 euro per maand gratis en onbeperkt onderling bellen en wordt er na de eerste minuut per seconde afgerekend. Voor bestaande klanten verandert er niets totdat ze hun abonnement verlengen of een nieuw abonnement afsluiten.

» Lees meer Twitter Facebook Hyves
Internet & bellen
XS4ALL: 250 euro korting op iPad
'Met Televisie van XS4ALL hebt u alle voordelen van interactieve televisie en meer.' Zo kondigt de provider de nieuwe actie aan in een opvallende advertentie in de dagbladen. Live tv kijken op de tv, maar ook ook laptop en iPad.

» Lees meer Twitter Facebook Hyves
Gratis WiFi in Zeeland
Deze zomer kan er op ruim 80 plaatsen in Zeeland gratis gebruik gemaakt worden van WiFi. Hiermee is Zeeland de eerste provincie in Nederland die op zo’n brede schaal gratis draadloos internet beschikbaar stelt voor bezoekers en inwoners.

» Lees meer Twitter Facebook Hyves
Mei acties internet, bellen & tv
Voor de maand mei hebben we de allervoordeligste aanbiedingen van Nederland voor Internet, Bellen en TV op een rijtje gezet. Zowel mensen die tv via de kabel, ADSL of via satelliet willen kijken, komen aan hun trekken met voordelige pakketten.

» Lees meer Twitter Facebook Hyves
Prijssnelheidstest april
In de uitslag van de Internetten.nl iPing prijssnelheidstest april 2012 hebben weer een aantal verschuivingen plaatsgevonden ten opzichte van de maand maart. Is het Tele2 voor de vijfde achtereenvolgende keer gelukt in alle categorieën op de eerste plaats te staan?

» Lees meer Twitter Facebook Hyves
Column: Hoef ik echt geen tablet?
Column Erwin Boogert. Ik hoef geen tabletcomputer. Denk ik. Met een smartphone en laptop kun je alles doen wat ook met een tablet kan. Of is dat nu juist de crux, dat telefoon en computer bijna overbodig worden door die kleine draagbare schermen.

» Lees meer Twitter Facebook Hyves
Digitale tv
HBO bij KPN Live tv op laptop en tablet
Het serie- en filmpakket HBO is binnenkort ook beschikbaar bij Interactieve TV van KPN. Tot nu toe bood alleen Ziggo de betaalzender van het Amerikaanse bedrijf aan. Het Amerikaanse HBO (afkorting voor Home Box Office) is één van de allergrootste abonneekanalen ter wereld.

» Lees meer Twitter Facebook Hyves
Telfort breidt Interactieve TV uit
Telfort breidt haar aanbod voor Interactieve TV uit. De tien meest bekeken Nederlandse zenders worden gratis in HD kwaliteit doorgegeven. Daarnaast hebben Telfort klanten voortaan de mogelijkheid gebruik te maken van een tweede Interactieve TV-ontvanger en hebben ze de keuze uit een Opnemen pakket en een aantal extra zenderpakketten.

» Lees meer Twitter Facebook Hyves
Zenderwijzigingen UPC
In mei en juni vinden weer wijzigingen plaats in het digitale zenderaanbod van UPC. Zo gaat UPC als eerste Nederlandse tv-aanbieder het HD-kanaal Discovery HD doorgeven. Digitelevisie.nl zette alle zenderwijzigingen op een rij.

» Lees meer Twitter Facebook Hyves

Sony Experia S
Bij KPN nu de eerste 8 mnd. voor € 25,- bij een 2-jarig Bel-SMS-Web abonnement.

Samsung Galaxy SII Wit
Bij T-Mobile nu de eerste 12 mnd. 50% korting op je abo!

Youfone 250 minuten
1e jaar slechts 2,95 /mnd Nr.1 top 5 Sim Only

Bescherm je smartphone
Installeer Datapolice en vind je smartphone op afstand!

One.com Webhosting
Bij One.com een eigen site voor slechts € 1,25 p/mnd. Meer dan 900.000 webruimtes online!

nr.1 Youfone
250 1 jaar
€ 5,95 | € 5,45

nr.2 Ben
regelmatig
€ 9,99 | € 6,99

nr.3 Simyo
geregeld
€ 9,99 | € 6,99

nr.4 Tele2
SmartMix Sim Only 300
€ 7,00

nr.5 Ben
vaak
€ 19,99 | € 15,99

nr.1 Apple
iPhone 4S 16GB
Apple iPhone 4S 16GB vanaf:
€ 44,46 p/mnd


Meer Apple

nr.2 Samsung
Galaxy S II
Samsung Galaxy S II vanaf:
€ 20,31 p/mnd


Meer Samsung

nr.3 Apple
iPhone 4 8GB
Apple iPhone 4 8GB vanaf:
€ 30,19 p/mnd


Meer Apple
   
Reageren  |  Doorsturen  |  Mijn gegevens  |  Aanmelden
U ontvangt dit bericht omdat u met bent aangemeld voor onze nieuwsbrief. Wilt u geen berichten meer van ons ontvangen? Dan kunt u zich hier afmelden.