a Ben Woldring idea
Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen? Klik hier voor de online versie.
Bellen.com - a Ben Woldring idea Telecom E-zine
april 2012
Beste abonnee,

We hebben er weer een nieuwe mobiele aanbieder bij. En bij Tele2, Hi en Telfort mag u zelf uw mobiel abonnement samenstellen. Maar wordt de keus daardoor makkelijker of ziet u nog minder de bomen door het bos? Met de Belwijzer, onze RekeningScan en de tips in deze nieuwsbrief kunt u supersnel én gratis uw telefoonkosten drastisch verlagen. En betaalt u niet langer de hoofdprijs voor uw mobieltje! Ook voor mobiel internet en alles-in-1 vindt u nuttige tips.
Mobiele telefonie
» Hi Messaging of Tele2 SmartMix?
» Telfort komt met 0 euro abonnement
» Tips voor goedkoop bellen
» Maak kans op een Datapolice abonnement!
Internet
» EU: per 1 juli maximum tarief mobiel internet
» Column Erwin Boogert
» Prijssnelheidstest maart
Internet, bellen & TV
» Goedkoper bellen en internetten bij Tele2
» Aprilacties internet, bellen en tv
Digitale TV
» Wijziging Telfort Interactieve TV
» UPC wijzigt digitale zenderaanbod
» Twee zenders erbij op Ziggo TV app
Smartphone kwijt? Schakel Datapolice in!
Mobiele telefonie
Tele2 SmartMix of Hi Messaging?
Bij Hi kun je sinds 12 maart de Messaging abonnementen helemaal naar eigen wens samenstellen, waardoor je 'gemiddeld 10 procent goedkoper uit bent'. Ook bij Tele2 kun je je ideale mobiele abonnement zelf samenstellen. Bij wie ben je nou het beste uit? Bellen.com zocht het uit en zette de voor- en nadelen naast elkaar.

» Lees meer Twitter Facebook Hyves
Telfort per 16 april met 0 euro abonnement
Na Tele2 en Hi kun je straks ook bij Telfort je mobiele abonnement zelf samenstellen. Op 16 april komt Telfort met een 0 euro abonnement: alleen betalen voor wat je nodig hebt en bij elk gesprek gratis bellen na 10 minuten.

» Lees meer Twitter Facebook Hyves
Tips voor goedkoop bellen
Veel consumenten betalen de hoofdprijs voor hun mobiele telefoon en het gebruik hiervan. Loopt je huidige abonnement bijna af en ga je op zoek naar een nieuw abonnement? Lees dan vooral verder...

» Lees meer Twitter Facebook Hyves

Maak kans op een Datapolice abonnement
Met de App van Datapolice geïnstalleerd, wordt je smartphone optimaal beschermd. Je vindt je verloren of gestolen smartphone gegarandeerd terug, kunt foto's nemen op afstand maar ook het toestel blokkeren of wissen, om maar een greep te noemen uit de vele opties die een Datapolice abonnement biedt. Het is geschikt voor Android, Blackberry en Symbian toestellen. Bellen.com verloot 15 Datapolice abonnementen onder de deelnemers die dit bericht via onderstaande links plaatsen op Facebook, Hyves of Twitter. Kijk voor meer informatie over het abonnement op de site van Datapolice.

» Lees meer Twitter Facebook Hyves
Internet
EU: Maximum tarief voor mobiel internet
Goed nieuws voor mensen die hun mobieltje of tablet gebruiken in het buitenland: per 1 juli mag mobiel internet in Europa maximaal 83,3 cent per MB kosten. Een telefoongesprek hoogstens 35 cent per minuut, de ontvangst van een gesprek 10 cent en een sms 11 cent.

» Lees meer Twitter Facebook Hyves
Buitenlandse spookrekening van 706 euro
Column Erwin Boogert. Officieel bestaan ze niet meer, de spookrekeningen door mobiel datagebruik in het buitenland. De praktijk is anders. Vier dagen Spanje kostte me onlangs meer aan telecomkosten dan de reis en het verblijf samen.

» Lees meer Twitter Facebook Hyves
Prijssnelheidstest maart
In de uitslag van de Internetten.nl iPing prijssnelheidstest maart 2012 hebben weer een aantal verschuivingen plaatsgevonden ten opzichte van de maand februari. Is het Tele2 voor de vierde achtereenvolgende keer gelukt in alle categorieën op de eerste plaats te staan?

» Lees meer Twitter Facebook Hyves
Internet, bellen en TV
Goedkoper bellen en internetten bij Tele2
Heeft u een abonnement op Internet en Bellen en belt u veel naar mobiel? Dan is Tele2 BelMobiel misschien iets voor u. Voor 4 euro extra per maand betaalt u 4 cent i.p.v. 8 cent per minuut. Belt u nooit meer via de vaste lijn? Ook dan heeft Tele2 een aantrekkelijke deal. Haalde de provider in januari en februari de beste prijssnelheidsscore, sinds eind maart staat de prijsvechter pontificaal bovenaan in de TOP 5 goedkoopste internetpakketten op Internetten.nl. Benieuwd wat de actie inhoudt?

» Lees meer Twitter Facebook Hyves
Aprilacties internet, bellen en tv
Voor de maand april hebben we de allervoordeligste aanbiedingen van Nederland voor Internet, Bellen en TV op een rijtje gezet. Voor internet only heeft Tele2 een topdeal en wat totaalpakketten betreft is er voor ieder wat wils! Zowel mensen die tv via de kabel, ADSL of via satelliet willen kijken, komen aan hun trekken met voordelige pakketten.

» Lees meer Twitter Facebook Hyves
Digitale tv
Wijziging Telfort Interactieve TV
Vanaf april geeft ook Telfort de tien meest populaire Nederlandse zenders in HD door. Verder biedt Telfort medio mei de mogelijkheid om een tweede digitale tv-ontvanger te bestellen, waardoor u ook op uw tweede toestel in huis interactief kunt kijken.

» Lees meer Twitter Facebook Hyves
UPC wijzigt digitale zenderaanbod
Per 3 april heeft UPC het digitale zenderaanbod gewijzigd. De kabelaar introduceert vijf nieuwe HD-zenders: 24kitchen, ESPN America, MTV, Comedy Central/Kindernet en Shorts. Hiermee komt het totaal aantal HD-zenders op 32. Ook worden vier digitale zenders toegevoegd aan het Royaal-aanbod.

» Lees meer Twitter Facebook Hyves
Extra zender op Ziggo TV app
Kabelprovider Ziggo heeft vorige week versie 2.2 van haar TV app voor de iPad, iPhone en iPod gelanceerd. Hierin is het aantal tv-zenders dat live te bekijken is, uitgebreid van 10 naar 12. Eurosport en National Geographic Channel zijn aan het pakket toegevoegd.

» Lees meer Twitter Facebook Hyves

HTC One X
Bij KPN de eerste 9 mnd. 50% korting bij een 2-jarig abonnement

Samsung Galaxy SII
Bij T-Mobile tot 9 maanden 50% korting op je abo!

Youfone 250 minuten
1e jaar slechts 2,95 /mnd
Nr.1 top 5 Sim Only

Bescherm je smartphone
Installeer Datapolice en vind je smartphone op afstand!

One.com Webhosting
Bij One.com een eigen site voor slechts € 1,25 p/mnd. Meer dan 900.000 webruimtes online!

nr.1 Youfone
250 1 jaar
€ 5,95 | € 5,45

nr.2 Ben
regelmatig
€ 9,99 | € 6,99

nr.3 Simyo
geregeld
€ 9,99 | € 6,99

nr.4 Tele2
SmartMix Sim Only 300
€ 7,00

nr.5 Telfort
300 sim only
€ 10,95 | € 7,95

nr.1 Apple
iPhone 4S 16GB
Apple iPhone 4S 16GB vanaf:
€ 46,88 p/mnd


Meer Apple

nr.2 Samsung
Galaxy S II
Samsung Galaxy S II vanaf:
€ 24,38 p/mnd


Meer Samsung

nr.3 Apple
iPhone 4 8GB
Apple iPhone 4 8GB vanaf:
€ 32,46 p/mnd


Meer Apple
   
Reageren  |  Doorsturen  |  Mijn gegevens  |  Aanmelden
U ontvangt dit bericht omdat u met bent aangemeld voor onze nieuwsbrief. Wilt u geen berichten meer van ons ontvangen? Dan kunt u zich hier afmelden.