a Ben Woldring idea
Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen? Klik hier voor de online versie.
Bellen.com - a Ben Woldring idea Telecom E-zine
maart 2012
Beste abonnee,

Mobiele abonnementen zijn er te kust en te keur. In de winkel zou het aanbod u kunnen duizelen: 1 of 2 jaar, met of zonder toestel, onbeperkt mobiel internet, prepaid of sim only. Vanaf 12 maart is bij Hi zelfs een abonnement zonder belminuten mogelijk! Maar hoe voorkomt u dat u teveel betaalt? Ook voor alles-in-1 is er een doolhof aan aanbiedingen. Vermijd keuzestress en lees in deze nieuwsbrief waarmee u het beste uit bent. De Rekenkamer hielp een handje mee!

Veel lees- en bespaarplezier!
Mobiele telefonie
» Wat kost een belminuut?
» Wijzigingen abonnementen T-Mobile
» Hi: Wie belt er nou nog?
» Inzicht in dataverbruik met Vodafone app
» Hollandsnieuwe: mobieltje uit de muur
Vast bellen
» KPN Belvrij aangepast per 1 maart
Internet
» Prijssnelheidstest februari
» Column: Mobiel internet wordt stukken goedkoper
Alles-in-1
» Ziggo verhoogt tarieven en snelheid
» Wijzigingen Interactieve TV en Alles-in-1 KPN
» UPC succesvol met Alles-in-1
» Spectaculaire Alles-in-1 actie CanalDigitaal
50% korting op de beste producten van UPC
Mobiele telefonie
Wat kost een belminuut?
De kosten van een belminuut. Iedereen die op het punt staat een nieuw telefoonabonnement te nemen kent het; je komt terecht in een compleet doolhof van aanbiedingen, er zijn zoveel verschillende soorten contracten dat je uiteindelijk geen idee hebt hoeveel je nu eigenlijk betaalt. Maar hoe ingewikkeld is het? TV-programma De Rekenkamer probeert het te achterhalen en Ben Woldring geeft tips bij het verlengen van een abonnement.

» Uitzending gemist? Twitter Facebook Hyves
Wijzigingen abonnementen T-Mobile
T-Mobile heeft per 5 maart nieuwe Smart abonnementen: grotere databundels, hogere snelheid en onbeperkt sms’en. Onbeperkt internetten na overschrijden van je datalimiet blijft mogelijk; je snelheid wordt dan verlaagd naar 64 Kbps. Bij Smart Start wordt voortaan afgerekend per seconde. Ook het Sim Only aanbod is gewijzigd. Laat de Belwijzer uitrekenen of je duurder of goedkoper uit bent met de nieuwe abonnementen.

» Lees meer Twitter Facebook Hyves
Hi: Wie belt er nou nog?
'Tweeten, posten, pingen, whatsappen, de hele dag ben je via online messaging in contact met je vrienden. Maar wie belt er nou eigenlijk nog?' Daarom introduceert Hi per 12 maart een revolutionaire abonnementsvorm waarmee je zelf mag bepalen of je een bel- en smsbundel neemt of niet. En waarbij je een leasetoestel krijgt. Benieuwd naar deze baanbrekende abonnementen?

» Lees meer Twitter Facebook Hyves
Inzicht in dataverbruik met Vodafone app
Nu dataverbruik onder mobiel internetters een 'hot issue' is, heeft ook Vodafone een app gelanceerd. In navolging van KPN en T-Mobile wil de provider klanten hiermee meer controle geven over hun tegoed en verbruik op de smartphone. Naast de gratis app is de mobiele website m.vodafone.nl beschikbaar voor abonnees en prepaid gebruikers.

» Lees meer Twitter Facebook Hyves
Hollandsnieuwe: mobieltje uit de muur
Simkaarten en mobiele telefoons trek je nu als kroketten gewoon uit de automaat. Via een aanraakscherm maak je een keuze, even pinnen en je nieuwe telefoon rolt uit het apparaat. Hollandsnieuwe, initiatiefnemer van deze telefoonautomaat op Schiphol, heeft hiermee een primeur in Europa. Benieuwd hoe het werkt?

» Lees meer Twitter Facebook Hyves
Vast bellen
KPN Belvrij aangepast per 1 maart
Per 1 maart heeft KPN de BelVrij abonnementen van vaste telefonie verbeterd. Voortaan bellen klanten voor een vast tarief óók onbeperkt naar Nederlandse mobiele nummers. Voorheen was dat alleen naar vaste nummers. Daar staat tegenover dat de abonnementsprijs verhoogd is, wat niet per definitie betekent dat je duurder uit bent zoals velen in ons forum menen. Wie veel naar mobiel belt, is voortaan goedkoper uit. Hoe dat kan?

» Lees meer Twitter Facebook Hyves
Internet
Prijssnelheidstest februari
De uitslag van de Internetten.nl iPing prijssnelheidstest februari 2012 kent wederom geen spectaculaire verschuivingen ten opzichte van januari. Het is Tele2 voor de derde achtereenvolgende keer gelukt in alle categorieën op de eerste plaats te staan! Heeft u nog geen internet of wilt u overstappen op een pakket met de beste rating? Kijk dan snel verder.

» Lees meer Twitter Facebook Hyves
Mobiel internet wordt stukken goedkoper
Door Erwin Boogert. De mobiele operators weten het nog niet, maar de prijzen voor mobiel internet gaan omlaag. Dat bleek vorige week uit alles tijdens het Mobile World Congress. De machines komen er aan en die willen ook praten via het netwerk.

» Lees meer Twitter Facebook Hyves
Alles-in-1
Ziggo: snelheid, tarieven en themakanalen
Per 1 april verhoogt Ziggo de abonnementstarieven voor tv met 25 cent per maand. Tegelijkertijd verdwijnen er themakanalen. Positief nieuws is de internet snelheidsverhoging eind maart. Het instapabonnement (Z1) krijgt een snelheidsverdubbeling en Z3 gaat van 50 naar 80 Mbps. Ook Alles-in-1 Plus wordt sneller. Benieuwd hoeveel?

» Lees meer Twitter Facebook Hyves
Wijzigingen Interactieve TV en Alles-in-1 KPN
Interactieve TV klanten van KPN kunnen sinds kort gratis kijken naar 10 HD zenders van de publieke omroep, RTL en SBS. Daarnaast is het HD Extra pakket goedkoper geworden en is het mogelijk om op twee ontvangers gelijktijdig in HD kwaliteit te kijken. Kortom, KPN heeft het Alles-in-één aanbod een upgrade gegeven. Benieuwd hoe?

» Lees meer Twitter Facebook Hyves
UPC succesvol met Alles-in-1
UPC kreeg er vorig jaar honderdduizend klanten bij voor digitale tv, voor internet en ook voor telefonie. Vooral de verkoop van alles-in-1 pakketten blijkt succesvol. Momenteel loopt er een actie die geldig is tot 1 april: de UPC Halveerweken. Benieuwd welke?

» Lees meer Twitter Facebook Hyves
Spectaculaire Alles-in-1 actie CanalDigtaal
Via Totaalwijzer geeft CanalDigitaal deze maand maar liefst 270 euro korting op het Alles-in-1 Basis pakket. Tot 1 december kost dit abonnement slechts een tientje per maand in plaats van 40 euro. CanalDigitaal is hiermee de goedkoopste aanbieder van HDTV met internet en bellen voor een 2-jarig contract.

» Lees meer Twitter Facebook Hyves

Nokia Lumia 800
Gratis bij een KPN 2-jarig Bel-Sms-Web abonnement. Nu de eerste 9 maanden voor € 25,- per maand.

De UPC halveer weken!
Nu de eerste 3 maanden 50% korting op het UPC Alles-in-1 Voordeelpakket met 25 of 50 Mb Internet. Klik hier en bestel direct op Upc.nl.

One.com Webhosting
Bij One.com een eigen site voor slechts € 1,25 p/mnd. Meer dan 900.000 webruimtes online!

nr.1 Youfone
250 1 jaar
€ 5,85 | € 5,36

nr.2 Tele2
SmartMix Sim Only 300
€ 7,00

nr.3 Telfort
300 sim only
€ 10,95 | € 7,95

nr.4 Ben
regelmatig
€ 9,99 | € 6,99

nr.5 Simyo
geregeld
€ 9,99 | € 6,99

nr.1 Apple
iPhone 4S 16GB
Apple iPhone 4S 16GB vanaf:
€ 45,31 p/mnd


Meer Apple

nr.2 Samsung
Galaxy S II
Samsung Galaxy S II vanaf:
€ 26,69 p/mnd


Meer Samsung

nr.3 Samsung
Galaxy S
Samsung Galaxy S vanaf:
€ 21,83 p/mnd


Meer Samsung
   
Reageren  |  Doorsturen  |  Mijn gegevens  |  Aanmelden
U ontvangt dit bericht omdat u met bent aangemeld voor onze nieuwsbrief. Wilt u geen berichten meer van ons ontvangen? Dan kunt u zich hier afmelden.