a Ben Woldring idea
Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen? Klik hier voor de online versie.
Bellen.com - a Ben Woldring idea Telecom E-zine
februari 2012
Beste abonnee,

Nog niet genoeg van de winter en binnenkort op skivakantie? Of juist liever naar tropische oorden? Lees in deze nieuwsbrief hoe u een bill shock kunt voorkomen. Maar ook als u niet over de grens gaat, kunt u veel besparen op uw telecom- en internetkosten. Laat uw mobiele telefoonrekeningen scannen en ontvang in luttele seconden gratis advies voor het abonnement dat het beste bij u past!
Mobiele telefonie
» Voorkom bill shock mobiel internet
» Review Nokia Lumia 710
» Win een D-Link camera [adv]
» Ben terug met grote databundels
» Per seconde bellen goedkoper? 
» Wat kost prepaid mobiel internet?
Internet
» Tele2 wijzigt internetpakketten
» Apple TV bij internetabonnement T-Mobile
» Prijssnelheidstest januari
» UPC start halveerweken
» Column: Weg met dat rookgordijn
Digitale TV
» Gratis Sport1 kijken in februari
Een eenvoudige manier om uw dierbaarste bezit in de gaten te houden.
Mobiele telefonie
Voorkom bill shock mobiel internet
Binnenkort naar het buitenland voor wintersport of zonvakantie? Als je je smartphone of tablet meeneemt, pas dan op voor een nieuwe bankrover: mobiel internet in het buitenland. Lees hier hoe je kunt voorkomen dat je portemonnee leeggeplunderd wordt!

» Lees meer Twitter Facebook Hyves
Review Nokia Lumia 710
De Nokia Lumia 710 is het tweede Nokia-model met Windows Phone dat op de Nederlandse markt is uitgebracht. Dit instapmodel is verkrijgbaar voor de gunstige prijs van ongeveer € 320,-. Lees de review voor meer details.

» Lees meer Twitter Facebook Hyves
Win een D-Link camera [adv]
Bewaak uw huis, houd uw kinderen en zelfs uw dieren rond het huis in de gaten. Wat u ook wilt bewaken, dankzij mydlink kunt u dit voortaan overal waar een internetverbinding is. Bekijk uw mydlink-enabled camera op het werk op uw computer, tablet, Android-apparaat of iPhone onderweg.

D-Link  geeft deze maand aan de Bellen.com nieuwsbrief abonnees maar liefst 9 D-Link camera's cadeau! Wil je er één winnen? Verspreid dit bericht dan via Twitter, Hyves of Facebook en wij verloten aan het eind van de maand 9 camera's! Deze actie eindigt op 29 februari.

» Lees meer Twitter Facebook Hyves
Ben terug met grote databundels
Ben terug met grote databundels, zo zou de reclameleus kunnen luiden. Ben kwam 24 januari met twee nieuwe, grote bundels voor mobiel internet. Het eerste halfjaar betaal je een tientje voor 'Ben veel' met 1 GB, waarmee oude tijden herleven. Simyo volgt Ben trouw en dezelfde bundels zijn nu ook bij deze prijsvechter verkrijgbaar.

» Lees meer Twitter Facebook Hyves
Per seconde bellen goedkoper?
Begin dit jaar heeft KPN ‘in stilte’ een nieuw mobiel abonnement gelanceerd waarbij altijd per seconde wordt afgerekend. Is per seconde bellen echt goedkoper? Oordeel zelf.

Belt u ook via het vaste net met KPN? Goed nieuws als u veel naar mobiel belt. Binnenkort kunt u niet alleen onbeperkt bellen naar vaste maar ook naar alle Nederlandse mobiele nummers. De abonnementsprijs gaat wel flink omhoog. Dat geldt zowel voor internetbellen als voor 'ouderwets' bellen via de vaste lijn.

» Lees meer Twitter Facebook Hyves
Wat kost prepaid mobiel internet
Mobiel internetten via prepaid kan kapitalen kosten. Zeker zonder databundel. Nadat vorige zomer de mobiele abonnementen duurder werden, kwam deze winter prepaid aan de beurt. Vergelijken loont, zeker als je niet teveel wilt betalen voor internet op je smartphone! Benieuwd bij wie je het voordeligst uit bent?

» Lees meer Twitter Facebook Hyves
Internet
Tele2 wijzigt internetpakketten
Eind januari heeft Tele2 de Winter Sale voor de Internet en Internet&Bellen pakketten veranderd. Het Alles-in-1 pakket is nagenoeg gelijk gebleven. De belangrijkste wijzigingen: lijnkosten zijn verdwenen en de abonnementsprijs is iets gestegen. Ook actiekortingen zijn aangepast, zowel in hoogte als tijdsduur, waardoor sommige abonnementen nu voordelig zijn.

» Lees meer Twitter Facebook Hyves
Apple TV bij internetabonnement T-Mobile
Begin deze maand heeft T-Mobile nieuwe acties op internet- en alles-in-1 abonnementen. Wie klant wordt, krijgt tot vier maanden extra korting. Bij een snel internetabonnement geeft de provider de nieuwste Apple TV. Benieuwd naar de beste acties?

» Lees meer Twitter Facebook Hyves
Prijssnelheidstest januari
In de uitslag van de Internetten.nl iPing prijssnelheidstest januari 2012 hebben geen spectaculaire verschuivingen plaatsgevonden ten opzichte van de maand daarvoor. Het is Tele2 voor de tweede achtereenvolgende keer gelukt in alle categorieën op de eerste plaats te staan! Heeft u nog geen internet of wilt u overstappen op een pakket met de beste rating? Kijk dan snel verder.

» Lees meer Twitter Facebook Hyves
UPC start halveerweken
UPC is gestart met de halveerweken. Tijdens deze campagne kosten abonnementen de helft van de prijs. Zo krijg je drie maanden lang 50 procent korting op Alles-in-1 pakketten, bundels en losse abonnementen. De actie loopt tot 1 april.

» Lees meer Twitter Facebook Hyves
Column: weg met dat rookgordijn
Door Erwin Boogert. Wie betaalt de rekening voor ons exploderend gebruik van mobiel internet? De hoogste bazen van internetbedrijven en mobiele aanbieders vechten die strijd eind deze maand uit in Barcelona. Houdt dat zinloze schimmenspel dan nooit op?!

» Lees meer Twitter Facebook Hyves
Digitale tv
Gratis Sport1 kijken in februari
Sinds 1 februari zijn alle sportwedstrijden die Sport1 uitzendt op het eerste kanaal Sport1 Live een maand lang gratis te zien voor iedereen die digitale televisie kijkt via Ziggo, UPC, Canal Digitaal, Tele2 of KPN Interactieve TV. Benieuwd wat dit inhoudt?

» Lees meer Twitter Facebook Hyves

Nokia Lumia 800
Gratis bij een KPN 2-jarig Bel-Sms-Web abonnement. Nu de eerste 9 maanden voor € 25,- per maand.

Win een D-Link-camera!
Maak kans op een D-Link Wireless N Day & Night Camera. Lees verderop in deze nieuwsbrief hoe u kans maakt op een van de 9 camera’s.

De UPC halveer weken!
Nu de eerste 3 maanden 50% korting op het UPC Alles-in-1 Voordeelpakket met 25 of 50 Mb Internet. Klik hier en bestel direct op Upc.nl.

One.com Webhosting
Bij One.com een eigen site voor slechts € 1,25 p/mnd. Meer dan 900.000 webruimtes online!

nr.1 Youfone
250 1 jaar
€ 5,85 | € 5,36

nr.2 Tele2
Sim Only 300
€ 7,00

nr.3 Telfort
300 sim only
€ 10,95 | € 7,95

nr.4 Ben
regelmatig
€ 9,99 | € 6,99

nr.5 Simyo
geregeld
€ 9,99 | € 6,99

nr.1 Apple
iPhone 4S 16GB
Apple iPhone 4S 16GB vanaf:
€ 43,75 p/mnd


Meer Apple

nr.2 Samsung
Galaxy S II
Samsung Galaxy S II vanaf:
€ 26,69 p/mnd


Meer Samsung

nr.3 Samsung
Galaxy S
Samsung Galaxy S vanaf:
€ 21,83 p/mnd


Meer Samsung
   
Reageren  |  Doorsturen  |  Mijn gegevens  |  Aanmelden
U ontvangt dit bericht omdat u met bent aangemeld voor onze nieuwsbrief. Wilt u geen berichten meer van ons ontvangen? Dan kunt u zich hier afmelden.